Breadcrumbs:

Welkom bij Bright Access

Klaar voor de Cloud

Bright Access staat voor een probleemloos en betrouwbaar glasvezelnetwerk voor bedrijven. Het is onze missie om glasvezel letterlijk en figuurlijk binnen het bereik te brengen van het MKB. Wij vinden dat een glasvezelaansluiting een nutsvoorziening is, net zo onontbeerlijk als een water- of elektriciteitsaansluiting. Het realiseren daarvan moet dan ook net zo eenvoudig zijn, voor een prijs die realistisch en betaalbaar is. We ontsluiten daarom een geheel bedrijventerrein in één keer zodat alle aanwezige bedrijven zich kunnen aansluiten op dit bedrijfszekere en snelle glasvezelnetwerk.

Hierdoor kunt u gebruik gaan maken van stabiele en snelle diensten als zeer snel internet, telefonie met extra functies, externe werkplekken, probleemloos werken met grote bestanden in de cloud en alle andere diensten die door ons en onze partners worden aangeboden. Wij noemen dat: Klaar voor de Cloud. Een nieuwe glasvezelaansluiting is een mooie gelegenheid om een eind te maken aan de vaak bestaande onoverzichtelijke it- en telefonie situatie. Als u besluit over te gaan op glasvezel van Bright Access dan regelen wij en onze partners alles voor u, glasvezel hoeft namelijk helemaal niet ingewikkeld te zijn.

 

 

 

Bedrijventerreinen Haaksbergen

Bright Access legt momenteel glasvezel aan op bedrijventerreinen 't Varck en Brammelo te Haaksbergen. Er wordt hier een centrale aansluiting gerealiseerd op het landelijke glasvezelnetwerk van Bright Access. Dat betekent dat ieder bedrijf op de bedrijventerreinen 't Varck en Brammelo een snel en voordelige glasvezelaansluiting kan krijgen. Deze glasvezelaansluiting bestelt u nu alvast eenvoudig bij Triplon.